Tuotevalikoimamme


Escamar Seafood Oy kehittää, valmistaa, markkinoi ja myy tuoretta kalaa ja kalajalosteita mm. SJØ-tuotemerkillä vähittäiskaupalle ja suurkeittiöille. Laaja, koko sisävesi- ja rannikkoalueen kattava hankintaverkosto sekä oma maahantuonti mahdollistavat runsaan valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia kaloja sekä kalatuotteita ympäri vuoden.

Pääosa raaka-aineesta on norjalaista lohta ja kasvatettua kotimaista kirjolohta. Tarkoituksemme on kasvattaa kotimaisen kalan osuutta toiminnassamme.

Kiinni ruokatrendeissä


Kala sopii hyvin nykyajan kuluttajatrendiin, joka suosii ravinnon keveyttä ja terveellisyyttä. Keveyden ja terveellisyyden lisäksi Escamar Seafood painottaa tuotteidensa tuoreutta ja korkeaa laatua.

SJØ-tuoteperheemme päätuoteryhmiä ovat lämmin- ja kylmäsavustetut, graavisuolatut ja marinoidut kalatuotteet sekä annospalat ja tuorekala. Lisäksi valikoimaamme kuuluu muita kalajalosteita ja äyriäisiä. Tuotekehityksemme tavoitteena on paitsi tuotteiden hyvä maku, myös ruuanlaiton helppous ja nopeus. Uskomme, että nämä ovat ominaisuuksia, joita myös kuluttajat arvostavat.

Voit tutustua valikoimaamme tarkemmin sjö.fi-sivustolla.

Laadukkaat raaka-aineet ja perinteiset menetelmät


Escamar Seafoodin kalatuotteet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista jokapäiväiseen käyttöön. Tuotteiden valmistuksessa käytetään perinteisiä menetelmiä, kuten avotulella loimutus. Kaikki lämminsavutuotteemme savustetaan hitaasti ja lempeästi aidolla savulla. Tuotteissa on runsaasti makua, jota arvostetaan sekä arki- että juhlapöydässä.

Haluamme määrätietoisesti panostaa kuluttajapakattujen kalatuotteiden kehittämiseen ja laatuun ja palvella paremmin kasvavaa määrää kuluttajia, jotka haluavat syödä enemmän terveellistä ja laadukasta kalaa, ja ostaa sen hyvin esikäsiteltynä ja hygieenisesti pakattuna.