Liity Escamariin

Elintarviketyöntekijä

KuopioVakituinen
Kaikki avoimet työpaikat

Haemme Kuopion toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen

Elintarviketyöntekijöitä

Tehtävässäsi työskentelet tuotannossamme monipuolisissa tehtävissä kalatuotteiden parissa. Kalankäsittelyssä tehtäviäsi ovat esimerkiksi kalan leikkaus, fileointi, ruodotus ja pakkaus. Linjastolla työtä tehdään tiiminä, yhdessä työkavereiden kanssa. Pääsääntöisesti työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta kalan – tai lihan käsittelystä. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, joustava ja luotettava työntekijä, joka ei pelkää tarttua toimeen. Elintarviketyöntekijänä sinulla tulee olla hygieniapassi, hyvä fyysinen kunto ja suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa, Pohjoismaiden johtavassa kalakonsernissa. Yhdessä tekemistämme työn tuloksista nautitaan suomalaisissa ruokapöydissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Jori Pehkonen puh. 0445774702

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi nettisivuiltamme löytyvän avoimen hakemuslomakkeen kautta https://escamar.fi/ura/ mahdollisimman pian. Täytämme avoimia tehtäviä heti sopivien osaajien löydyttyä.

Escamar Seafood Oy

Escamar Seafood Oy on Suomessa toimiva kalatuotteita ja -jalosteita valmistava elintarvikealan yritys. Valmistamme Kuopion tehtaallamme vuosittain reilut 5 miljoonaa kiloa kuluttajille suunnattuja kalatuotteita. Liikevaihtomme on noin 62 miljoonaa euroa. Arvostamme kaikessa toiminnassamme työn laatua, kestävää toimintaa ja toisten kunnioittamista, ja suhtaudumme intohimolla hyvään ja terveelliseen ruokaan. Escamar Seafood Oy kuuluu pohjoismaiseen Insula-konserniin, joka keskittyy kalatuotteiden jalostamiseen, kehittämiseen ja myyntiin. Konsernin liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa.