Liity Escamariin

Kunnossapitoasentaja

KuopioVakituinen
Kaikki avoimet työpaikat

Meillä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä elintarviketeollisuuden kunnossapidossa. Toimit tiimin jäsenenä, ja tilanteen mukaan teet myös itsenäisiä päätöksiä. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

Arvostamme aiempaa kokemusta kunnossapitotehtävistä.  Toivomme, että sinulla on soveltuva sähköalan-, metalli- tai konepuolen koulutus. Sinulla on myös mielenkiintoa mekaaniseen kunnossapitoon.

Henkilönä olet oma-aloitteinen, ahkera ja innokas oppimaan uutta.

Tarjoamme vakituisen työn hyvässä työyhteisössä, ja kilpailukykyiset edut. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa, Pohjoismaiden johtavassa kalakonsernissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tekninen päällikkö Markku Husso, puh. 040 182 4541.

Hae paikkaa sunnuntaihin 17.11.2019 mennessä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen markku.husso@escamar.fi

Escamar Seafood Oy

Escamar Seafood Oy on Suomessa toimiva kalatuotteita ja -jalosteita valmistava elintarvikealan yritys. Valmistamme Kuopion tehtaallamme vuosittain reilut 4 miljoonaa kiloa kuluttajille suunnattuja kalatuotteita. Liikevaihtomme on noin 50 miljoonaa euroa. Arvostamme kaikessa toiminnassamme työn laatua, kestävää toimintaa ja toisten kunnioittamista, ja suhtaudumme intohimolla hyvään ja terveelliseen ruokaan. Escamar Seafood Oy kuuluu pohjoismaiseen Insula-konserniin, joka keskittyy kalatuotteiden jalostamiseen, kehittämiseen ja myyntiin. Konsernin liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa.