Liity Escamariin

Työnjohtaja

KuopioVakituinen
Kaikki avoimet työpaikat

Tehtävässäsi olet mukana varmistamassa uuden liiketoimintamme toteutumisen. Vastaat laadukkaasta esimiestyöstä omalla osastollasi, sekä tuotannon läpiviennistä oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti. Työnjohtajana työsi koostuu osastosi työnjohtamisesta, tuotannon- ja työvuorojen suunnittelusta sekä raaka-ainetarpeen hallinnasta. Tehtävässäsi raportoit tehtaanjohtajalle. Lisäksi olet päivittäin yhteydessä tehtaan muun työnjohdon, hankinnan, myynnin, laadun ja tehtaan kunnossapidon kanssa.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta tuotannon esimiestehtävistä. Hyvät tulokset motivoivat sinua ja kannustat tiimin parhaimpaan suoritukseen. Kehität mielelläsi itseäsi ja toimintaamme edelleen. Määrätietoisuus ja paineensietokyky auttavat sinua menestymään hektisessä tehtävässä. Työtehtävässä onnistumista auttaa aiempi kokemus elintarvikealalta ja logistiikasta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa, Pohjoismaiden johtavassa kalakonsernissa. Työn iloa sinulle tuovat paitsi onnistumiset omassa työssäsi, myös mukavat työkaverit ja ihmisiä arvostava positiivinen ilmapiirimme. Yhdessä tekemistämme työn tuloksista nautitaan suomalaisissa ruokapöydissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tehtaanjohtaja Antti Rinkinen puh. 040 8481097.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaihin 05.04.2020 mennessä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen nettisivuiltamme löytyvän avoimen hakemuslomakkeen kautta https://escamar.fi/ura/

Escamar Seafood Oy

Escamar Seafood Oy on Suomessa toimiva kalatuotteita ja -jalosteita valmistava elintarvikealan yritys. Valmistamme Kuopion tehtaallamme vuosittain reilut 4 miljoonaa kiloa kuluttajille suunnattuja kalatuotteita. Liikevaihtomme on noin 45 miljoonaa euroa. Arvostamme kaikessa toiminnassamme työn laatua, kestävää toimintaa ja toisten kunnioittamista, ja suhtaudumme intohimolla hyvään ja terveelliseen ruokaan. Escamar Seafood Oy kuuluu pohjoismaiseen Insula-konserniin, joka keskittyy kalatuotteiden jalostamiseen, kehittämiseen ja myyntiin. Konsernin liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa.