Ura Escamarilla


Escamar Seafoodilla olet osa kehittyvää ja kasvavaa, Pohjoismaiden johtavaa kalakonsernia.

Avoimet työpaikat

Kala on intohimomme, ihmiset voimavaramme


Meitä escamarilaisia on Kuopion Kelloniemen tuotantolaitoksella liki 80 henkilöä: naisia ja miehiä, nuoria ja konkareita, isoja ja vähän pienempiä, rauhallisia ja temperamenttisia.

Meitä yhdistävä tekijä on se, että jokainen meistä suhtautuu kalaan intohimolla. Olemme sydämellä mukana siinä, mitä teemme ja ylpeitä yhteisistä aikaansaannoksistamme.

Me tiedämme, mitä on aito kalanautinto ja olemme valmiita tekemään parhaamme sen eteen, että ammattitaitomme ja osaamisemme välittyy ja maistuu kuluttajan ruokapöydässä.

Escamar Seafoodilla olet osa kehittyvää ja kasvavaa, Pohjoismaiden johtavaa kalakonsernia. Työyhteisössämme työn iloa tuovat onnistumiset omassa työssä, mukavat työkaverit ja ihmisiä arvostava positiivinen ilmapiirimme.

Avoimet työpaikat


Löydät alta lisätietoa meillä tällä hetkellä avoinna olevista tehtävistä. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen tällä lomakkeella.

Taloushallinnon ammattilainen

Tehtävässäsi vastaat yhdessä talouspäällikön kanssa koko Escamar Seafood Oy:n taloushallinnon sujuvasta toiminnasta ammattimaisella ja iloisella otteella. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa päivittäinen kirjanpito, osto- ja myyntireskontrat, matkalaskujen käsittely, viranomaisilmoitukset ja muut taloushallinnon monipuoliset tehtävät.

Read More

Vuoroesimies

Tehtävässäsi varmistat tuotannon suunnitelman mukaisen toiminnan, ja vastaat laadukkaasta esimiestyöstä yhdessä muun esimiestiimin kanssa. Vuoroesimiehenä työsi koostuu tuotannon päivittäisen työn organisoinnista, tuet ja ohjaat henkilöstöä työskentelyssä.

Read More

Avoin hakemus


Haettava työpaikka

Nimi *

Katuosoite *

Postinumero *

Kaupunki *

Puhelin *

Sähköposti *

Koulutus

(Oppilaitos, tutkinto, vuosi)

Työkokemus

Työ voi alkaa *

Miksi haluaisit töihin Escamar Seafoodille

Vahvuutesi ja erikoisosaamisalueesi

Liitä ansioluettelo

(txt, doc, docx, rtf tai pdf)

 

Ota yhteyttä

Lisätietoja Escamar Seafoodista työnantajana saat henkilöstöosastoltamme.

Hanna Tuhkanen

HR Specialist

p. 010 406 6516
hanna.tuhkanen@escamar.fi