Ura Escamarilla


Escamar Seafoodilla olet osa kehittyvää ja kasvavaa, Pohjoismaiden johtavaa kalakonsernia.

Avoimet työpaikat

Kala on intohimomme, ihmiset voimavaramme


Meitä escamarilaisia on Kuopion Kelloniemen tuotantolaitoksella liki 80 henkilöä: naisia ja miehiä, nuoria ja konkareita, isoja ja vähän pienempiä, rauhallisia ja temperamenttisia.

Meitä yhdistävä tekijä on se, että jokainen meistä suhtautuu kalaan intohimolla. Olemme sydämellä mukana siinä, mitä teemme ja ylpeitä yhteisistä aikaansaannoksistamme.

Me tiedämme, mitä on aito kalanautinto ja olemme valmiita tekemään parhaamme sen eteen, että ammattitaitomme ja osaamisemme välittyy ja maistuu kuluttajan ruokapöydässä.

Escamar Seafoodilla olet osa kehittyvää ja kasvavaa, Pohjoismaiden johtavaa kalakonsernia. Työyhteisössämme työn iloa tuovat onnistumiset omassa työssä, mukavat työkaverit ja ihmisiä arvostava positiivinen ilmapiirimme.

Avoimet työpaikat


Löydät alta lisätietoa meillä tällä hetkellä avoinna olevista tehtävistä. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen tällä lomakkeella.

Myyntineuvottelija

Tehtäviisi kuuluu puhelimitse ja sähköpostitse päivittäistavarakaupoille tapahtuvaa myynti- ja asiakaspalvelutyötä, sekä monipuolisesti muita myynnin tehtäviä.

Lue lisää

Myynnin ja taloushallinnon assistentti

Myynnin ja taloushallinnon assistenttina hoidat monipuolisia myynnin ja taloushallinnon tukitehtäviä, kuten erilaisten raporttien, myyntikirjeiden ja tiedotteiden tekoa ja lähetyksiä. Lisäksi vastaat asiakastietojen ja hinnastojen ylläpidosta M3 toiminnanohjausjärjestelmässä.

Lue lisää

Avoin hakemus


Haettava työpaikka

Nimi *

Katuosoite *

Postinumero *

Kaupunki *

Puhelin *

Sähköposti *

Koulutus

(Oppilaitos, tutkinto, vuosi)

Työkokemus

Työ voi alkaa *

Miksi haluaisit töihin Escamar Seafoodille

Vahvuutesi ja erikoisosaamisalueesi

Liitä ansioluettelo

(txt, doc, docx, rtf tai pdf)

 

Ota yhteyttä

Lisätietoja Escamar Seafoodista työnantajana saat henkilöstöosastoltamme.

Hanna Tuhkanen

HR Specialist

p. 010 406 6516
hanna.tuhkanen@escamar.fi